Beoordelingen van Cafetaria de Linde Ter Aar

Recente recensies

5.0
dorethea
25 november 2021

super service en goed en lekker spul

dorethea
11 november 2021

vlotte service goede spullen

Sonja
3 november 2021

Het was weer heerlijk alleen volgende keer misschien de aardappelschijfjes van het menu apart in een zakje doen want die waren nu helemaal slap geworden.

Reactie van Cafetaria de Linde

Bedankt voor uw review. Bij de volgende bestelling kunt u het nog even doorgeven.

P. Pieterse
25 september 2021

Altijd goede kwaliteit en service

Janneke
23 september 2021

Goede en vlotte service.

dorethea
2 september 2021

kwaliteit en service uitstekend

Anita
30 augustus 2021

Gewoon een prima snackbar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred van Kesteren
23 augustus 2021

De bestelling stond op de afgesproken tijd klaar en was zeer smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MONIQUE
21 augustus 2021

We hadden besteld em om 17,50 hadden we gevraagd of het klaar kon zijn,maar omdat we weten dat het dan spitsuur is hadden we rekening gehouden dat het wel later kon worden, maar nee hoor het stond allemaal al klaar, super dus.

Sonja
21 augustus 2021

Weer heerlijk gegeten en super service met online bestellen! Ga zo door!!

dirk
13 augustus 2021

Vlotte service en goede producten

Gerry mank-wolvers
4 augustus 2021
Robin
4 juli 2021
dorethea
24 juni 2021

snelle service en goeie spullen

Kenneth
17 juni 2021
Touw
7 juni 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Breggebeer van Wijk
22 mei 2021

Ik kom hier al sinds mijn jeugd minstens 3 keer per week. Zoals altijd weer subliem!

M. Valentijn
20 mei 2021

Constante kwaliteit. Heerlijk.

dorethea
20 mei 2021
Fred
18 mei 2021

We hadden de maaltijd online besteld met het tijdschema van 18:30 uur. Ik liep om 18:30 uur de zaak binnen en de maaltijden stonden al klaar. Uiteraard waren de maaltijden heerlijk en warm. Compliment voor de gevoerde efficiency.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anke
6 mei 2021

Zoals altijd, weer tiptop in orde. Gewoon lekker 😃

Gijsbert ‘BREG’ van Wijk
30 april 2021

Was weer heerlijk!

Ron Ernst
26 april 2021

Goede kwaliteit en fijne bediening.

Arjan
17 april 2021

Snel en goed geleverd. Kwaliteit is zoals altijd oke!

Touw
11 april 2021

Alles oke

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorethea
1 april 2021
Green World Mobility
24 maart 2021
Hellen
15 maart 2021

Het was gewoon prima en stond op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorethea
4 maart 2021

top service

K. Zandvliet
25 februari 2021

Betreft bestelnummer: 69418UHK Vanavond een bestelling gedaan via jullie, deze opgehaald omstreeks 20u50. Echter kom ik er vervolgens thuis achter dat er iets niet bij zit, wat wél besteld was. I.v.m. het tijdstip zijn jullie al lang gesloten, jullie hebben geen emailadres dus vandaar dit bericht op deze manier. Ik zal morgen ook telefonisch contact met jullie hier over op nemen.. Het was namelijk het BELANGRIJKSTE onderdeel van mijn bestelling: Waar is mijn Sundae Chocolade nou heen...?! 😭

Dorethea
18 februari 2021

goed en snel verzorgd

Simon
16 februari 2021

Geweldig!

Lisa
16 februari 2021

Altijd goed eten! Top service!

Lotte
11 februari 2021

Top service

mike
4 februari 2021

Was weer overheerlijk!

Anoniem
31 januari 2021

Handig om te kunnen bestellen via de website! Was lekker!

Anke
29 januari 2021

Het was weer heerlijk. Lekker knapperig gebakken, goede kleur. Smakelijk gegeten.

Colinda
9 januari 2021
Rt
1 januari 2020
Broer
31 december 2020

Goed geregeld

Martin Kranenburg
30 december 2020

Goede service en het was lekker 👌

Hedwich
23 december 2020

Altijd klaar op de tijd die ik aangeef, een vriendelijk woord, service en het belangrijkste; lekker eten!

Rt
22 december 2020
Theo v. Leijden
21 december 2020

Prima verzorgt zo, chapeau.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. Verbrugge
20 december 2020
Karin
18 december 2020

Prima!

Landwaart
14 december 2020

Mooie goed te gebruiken website erg toegankelijk top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anke
12 december 2020

Keurig een telefoontje dat mijn bestelling wat eerder klaar was. Zeer smakelijk!

Van vliet
10 december 2020

Heerlijk eten en op de afgesproken tijd klaar om opgehaald te worden. Voor herhaling vatbaar.

Miep
24 november 2020

Eten was heerlijk en goed verzorgd en warm!

Annette
19 november 2020
Anton
16 november 2020

Was weer prima geregeld, was wel een beetje druk met afhalen binnen, dat vondt ik niet zo prettig. En 18:00 afhalen werdt toch nog 18:15

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafetaria de Linde

Bedankt voor uw review! Onze excuses voor het ongemak, we zullen in de toekomst ons best doen om alles beter te regelen en de bestelling gereed te hebben op het gewenste tijdstip. Voor nu alsnog onze oprechte excuses.

Keijzer
14 november 2020
Annette
10 november 2020
A.c
7 november 2020
Rene Valentijn
30 oktober 2020

Zoals altijd was het weer heerlijk!!

Colinda
29 oktober 2020
Monike
29 oktober 2020

Op de afgesproken tijd stond ons eten klaar, dus goed geregeld.

Koeleman
25 oktober 2020
Zuiderduin
18 oktober 2020

Besteld via website en betaalt. Gaat erg makkelijk. Duidelijke website. Tijd gekregen en het was ook op tijd klaar.

Sandra Van Rijzen
15 oktober 2020
Nathalie
4 oktober 2020

De kaassoufle was waarschijnlijk ontploft, want er zat geen kaas meer in. De Frikadel leek niet goed gegaard. De Patat was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafetaria de Linde

Door de drukte is de kwaliteit niet zo goed als altijd, onze excuses hiervoor. Bij uw volgende bezoek kunt u het aangeven en zouden wij het graag voor u willen vergoeden.

M. Valentijn
24 september 2020

Perfect geregeld en bezorgd!

Bader
5 september 2020

Prima en snel afgehandeld. Wij komen hier met plezier, vriendelijk personeel!

Bas
24 augustus 2020
van der Hulst
21 augustus 2020

Hoi hoi, Het leek gisteren wel, of dat we oude friet hadden, of dat het vet waarin het gebakken was oud was. De friet was namelijk niet lekker, in plaats van goudgeel had het een rare kleur. Groetjes Angelique

Bart
30 juli 2020

Zoals altijd: alles is top!

dennis
27 juli 2020

snel makkelijk en overzichtelijk. online bestelt tijd aangegeven en bijna op de minuut af klaar. en top gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nanc
26 juli 2020
Zuiderduin
25 juli 2020

Bestelling via internet handig en goed geregeld.

Bloem
24 juli 2020

Prima

Touw
12 juli 2020
Marieke
10 juli 2020
Bart de boer
4 juli 2020

zeer goede snackbar waar ze net even dat beetje meer doen, om er voor te zorgen dat je een lekkere maaltijd op tafel zet. Altijd vriendelijk en waarschijnlijk de beste snackbar in de omgeving.

Ma
14 juni 2020

Heerlijk gegeten,

Colinda
2 juni 2020

Prima in orde,precies op tijd klaar. Altijd lekker bij jullie.

André
1 juni 2020

Prima service en goede kwaliteit van de producten. De aangegeven tijd voor het afhalen klopte precies! En dat is prettig i.p.v. dat je nog een half uurtje staat te wachten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W.Kamerbeek
23 mei 2020

Het eten was goed ,niks mis mee. Alleen als je een broodje kroket bestelt,zou ik ook het broodje er bij willen hebben ,dat ontbrak zeg maar . Maar voor de rest Top

Reactie van Cafetaria de Linde

Bedankt voor uw review, we hebben het gelijk aangepast.

Linda
20 mei 2020

Top service! De bestelling was keurig op tijd klaar en zoals altijd heerlijk gegeten...

Broer
10 mei 2020

Perfecte oplossing..het stond netjes klaar.

Martijn
9 mei 2020
De Jong
3 mei 2020

Prima gegeten en makkelijk te bestellen op de site!

Edwin
1 mei 2020

We hebben online besteld. Het eten was prima en stond keurig op tijd klaar om af te halen. Goede snackbar met vriendelijk personeel.

Vos
29 april 2020

Was prima precies 18:30👍

Fam. Vuijk
24 april 2020

Super service en prima kwaliteit, Ps: een broodje frikandel speciaal met uitjes kun je niet bestellen wel broodje frikandel met saus of losse frikandel speciaal.

Reactie van Cafetaria de Linde

Bedankt voor uw review! We hebben het gelijk aangepast.