Reviews from Cafetaria de Linde Ter Aar

Recent reviews

5.0
Tara
1 October 2022
Do
1 October 2022

Altijd heel tevreden .Snelle bereiding en lieve personeel en natuurlijk lekker 😋

Fondse
1 October 2022

Goede artikelen lekker eten en op tijd gevraagd thuis gebracht in Nieuwveen

marissa
27 September 2022
Christa
24 September 2022

Altijd goede kwaliteit en atijd lekker! Erg vriendelijke medewerkers! Geen negatief woord over te zeggen! :

Claudia
23 September 2022
Lammers
22 September 2022

Goed eten. Vriendelijk personeel. Alleen het bezorgen vergeten ze nog wel eens wat. Vandaag weer wat vergeten te leveren

Arjan
19 September 2022

Was weer uitstekend alles dik in orde

Claudia Vink
16 September 2022
Dorota Oosten
4 September 2022

Heel snelle nette bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Miranda Keijzer
3 September 2022
Ronald
24 August 2022
Riethoven
23 August 2022

Altijd alles heerlijk word gezellig geholpen

Arjan
20 August 2022

Wederom alles top Vriendelijke mensen en uitstekende service

S v Maanen
13 August 2022

Prima prijs kwaliteit verhouding

L. Battes
7 August 2022

Keurig netjes op tijd geleverd en gied eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Miranda Keijzer
6 August 2022

Heerlijk gegeten, stoofvlees was ook heerlijk mals. Kortom wat we besteld hebben was super!

Arjan
6 August 2022

Top zaak vriendelijke mensen. Kwaliteit uitstekend. En altijd je bestelling op tijd klaar.

Van der Ploeg
5 August 2022

Zeker lekker 😋 en snelle voorbereiding. Vriendelijke personeel.Echt aanrader.

S v M
31 July 2022
Robbert van Velzen
30 July 2022

Keurig verzorgd, warm en op tijd klaar

Arjan
29 July 2022

Top service en goede producten. Heel aardig personeel

Peter
17 July 2022

Kwaliteit valt tegen pindasaus is of te zout of smaak een beetje zuur. Kwaliteit is beter geweest.

Reaction from Cafetaria de Linde

Excuses voor het ongemak! We zullen er extra rekening mee houden en het doorgeven aan de leverancier.

Arjan
15 July 2022
jolanda
15 July 2022
El
14 July 2022
Raoul van der Hoorn
10 July 2022
X
8 July 2022
Peter Veenhuis
27 June 2022

Pindasaus was erg zout waardoor de smaak van overige gerechten zoals saté ten onder ging.

KV
26 June 2022

Heerlijk eten en supersnelle bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sander Fondse
25 June 2022

Goed eten exact op tijd bezorgd petje af voor uw werk

Rita van schagen
24 June 2022

Heerlijke bami menu

marja
19 June 2022

mooi op tijd geleverd lekker warm

Claudia
18 June 2022
Corné
18 June 2022
Arjan
11 June 2022

Complimenten voor de snelle service en kwaliteit

Marissa van Dijk
10 June 2022
El
4 June 2022

Ik ben dol op de boerenpatat die hun maken en ik ben dolblij dat het ook keurig thuis word bezorgd.

G-W
4 June 2022
N
4 June 2022
Arjan
1 June 2022

Het was weer top

Birthe
29 May 2022

Goede service, zoals altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ricardo
21 May 2022
Marieke Valk
19 May 2022
Desirée
17 May 2022

Kwaliteit zoals altijd: perfect! Geen cafetaria in de buurt kan hier aan tippen! Bezorging was ook super. Op tijd, goed verpakt, alles nog knapperig en heerlijk warm! Zoooooo lekker 😋👌

Linda
14 May 2022

Snel bezorgd en alles was nog warm. Goede patat, heerlijk gegeten.

Aniet
8 May 2022

Patat stoofvlees ,meer patat doordrenkt in vlees jus met 10 gram in totaal aan vlees haartjes niet meer doen

Arjan
2 May 2022

Complimenten voor de snelle service, vriendelijk personeel en het heerlijke eten Cafetaria de Linde is een echte aanrader

Marian
24 April 2022

Prima. Iets later dan afgesproken. Eten was nog goed warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C E C van der Pijl
24 April 2022
jolanda verkerk
21 April 2022
André
18 April 2022

Prima Patatje met mayo zoals het hoort te zijn :-)

Anoniem
10 April 2022
Minouk
9 April 2022

Altijd vriendelijk. Ook altijd lekker. Snelle levering. Super cafetaria!

Melissa Kempen
25 March 2022
Fred van Kesteren
20 March 2022

Onze bestelling is snel bezorgd en was zeer smakelijk.

Chantal
5 March 2022
Gert
27 February 2022

Was weer heerlijk en op tijd bezorgd!!

Lyndon
26 February 2022

Bezorging op tijd, lekkere pinda saus en goede patat saus verhouding op een grote patat oorlog.

dorethea
24 February 2022
Dirk
17 February 2022
Broer
16 February 2022

Bezorging was eerder dan ze hadden aangegeven.

Romy
16 February 2022
Fred van Kesteren
13 February 2022

De menu's waren warm en overheerlijk en daar komt nog bij dat de bestelling ruim op tijd is bezorgd.

Dirk
10 February 2022

goede en snelle service

Anoniem
6 February 2022

Top geregeld weer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dirk
3 February 2022

Goede service en kwaliteit

Mariko
2 February 2022

Super !!! zeer vriendelijke mensen en zeker ook hard werkende mensen, en het eten is heeeerlijk maakt niet uit wat je besteld alles is lekker

Glenn
1 February 2022
Dirk
27 January 2022

lekker eten en snelle bezorging

Fred van Kesteren
26 January 2022

De maaltijden waren heerlijk warm en zeer smakelijk. En zo als tijd, was de bestelling op tijd klaar.

Fondse
26 January 2022

Zeer snelle bezorging heel fijn

Weltings
22 January 2022
Ferry Clemens
18 January 2022

Prima kwaliteit en service

Reaction from Cafetaria de Linde

Bedankt voor je recensie,we zullen het blijven verbeteren!

Henk
18 January 2022

Gewoon zo als het hoort nooit klachten. Top snackbar.

Reaction from Cafetaria de Linde

bedankt voor je recensie,we zullen het blijven verbeteren!

Hellen
16 January 2022
J Teeuw
11 January 2022

Goed geregeld.

jolanda verkerk
10 January 2022
Henk
27 December 2021

Top snackbar altijd vers en schoon frituur vet zeer ruime keus en zeer makkelijk bestellen met hun eigen app.

Yaya
22 December 2021

Besteld om op te halen, precies op tijd klaar. Goede snelle service. Ook bij bezorgen stipt op tijd! En lekkere knapperige patat!

dorethea
25 November 2021

super service en goed en lekker spul

dorethea
11 November 2021

vlotte service goede spullen

Sonja
3 November 2021

Het was weer heerlijk alleen volgende keer misschien de aardappelschijfjes van het menu apart in een zakje doen want die waren nu helemaal slap geworden.

Reaction from Cafetaria de Linde

Bedankt voor uw review. Bij de volgende bestelling kunt u het nog even doorgeven.

P. Pieterse
25 September 2021

Altijd goede kwaliteit en service

Janneke
23 September 2021

Goede en vlotte service.

dorethea
2 September 2021

kwaliteit en service uitstekend

Anita
30 August 2021

Gewoon een prima snackbar

Fred van Kesteren
23 August 2021

De bestelling stond op de afgesproken tijd klaar en was zeer smakelijk.

MONIQUE
21 August 2021

We hadden besteld em om 17,50 hadden we gevraagd of het klaar kon zijn,maar omdat we weten dat het dan spitsuur is hadden we rekening gehouden dat het wel later kon worden, maar nee hoor het stond allemaal al klaar, super dus.

Sonja
21 August 2021

Weer heerlijk gegeten en super service met online bestellen! Ga zo door!!

dirk
13 August 2021

Vlotte service en goede producten

Gerry mank-wolvers
4 August 2021
Robin
4 July 2021
dorethea
24 June 2021

snelle service en goeie spullen

Kenneth
17 June 2021
Touw
7 June 2021

Prima

Breggebeer van Wijk
22 May 2021

Ik kom hier al sinds mijn jeugd minstens 3 keer per week. Zoals altijd weer subliem!

M. Valentijn
20 May 2021

Constante kwaliteit. Heerlijk.

dorethea
20 May 2021
Fred
18 May 2021

We hadden de maaltijd online besteld met het tijdschema van 18:30 uur. Ik liep om 18:30 uur de zaak binnen en de maaltijden stonden al klaar. Uiteraard waren de maaltijden heerlijk en warm. Compliment voor de gevoerde efficiency.

Anke
6 May 2021

Zoals altijd, weer tiptop in orde. Gewoon lekker 😃

Gijsbert ‘BREG’ van Wijk
30 April 2021

Was weer heerlijk!

Ron Ernst
26 April 2021

Goede kwaliteit en fijne bediening.

Arjan
17 April 2021

Snel en goed geleverd. Kwaliteit is zoals altijd oke!

Touw
11 April 2021

Alles oke

Dorethea
1 April 2021
Green World Mobility
24 March 2021
Hellen
15 March 2021

Het was gewoon prima en stond op tijd klaar

Dorethea
4 March 2021

top service

K. Zandvliet
25 February 2021

Betreft bestelnummer: 69418UHK Vanavond een bestelling gedaan via jullie, deze opgehaald omstreeks 20u50. Echter kom ik er vervolgens thuis achter dat er iets niet bij zit, wat wél besteld was. I.v.m. het tijdstip zijn jullie al lang gesloten, jullie hebben geen emailadres dus vandaar dit bericht op deze manier. Ik zal morgen ook telefonisch contact met jullie hier over op nemen.. Het was namelijk het BELANGRIJKSTE onderdeel van mijn bestelling: Waar is mijn Sundae Chocolade nou heen...?! 😭

Dorethea
18 February 2021

goed en snel verzorgd

Simon
16 February 2021

Geweldig!

Lisa
16 February 2021

Altijd goed eten! Top service!

Lotte
11 February 2021

Top service

mike
4 February 2021

Was weer overheerlijk!

Anoniem
31 January 2021

Handig om te kunnen bestellen via de website! Was lekker!

Anke
29 January 2021

Het was weer heerlijk. Lekker knapperig gebakken, goede kleur. Smakelijk gegeten.

Colinda
9 January 2021
Rt
1 January 2020
Broer
31 December 2020

Goed geregeld

Martin Kranenburg
30 December 2020

Goede service en het was lekker 👌

Hedwich
23 December 2020

Altijd klaar op de tijd die ik aangeef, een vriendelijk woord, service en het belangrijkste; lekker eten!

Rt
22 December 2020
Theo v. Leijden
21 December 2020

Prima verzorgt zo, chapeau.

A. Verbrugge
20 December 2020
Karin
18 December 2020

Prima!

Landwaart
14 December 2020

Mooie goed te gebruiken website erg toegankelijk top

Anke
12 December 2020

Keurig een telefoontje dat mijn bestelling wat eerder klaar was. Zeer smakelijk!

Van vliet
10 December 2020

Heerlijk eten en op de afgesproken tijd klaar om opgehaald te worden. Voor herhaling vatbaar.

Miep
24 November 2020

Eten was heerlijk en goed verzorgd en warm!

Annette
19 November 2020
Anton
16 November 2020

Was weer prima geregeld, was wel een beetje druk met afhalen binnen, dat vondt ik niet zo prettig. En 18:00 afhalen werdt toch nog 18:15

Reaction from Cafetaria de Linde

Bedankt voor uw review! Onze excuses voor het ongemak, we zullen in de toekomst ons best doen om alles beter te regelen en de bestelling gereed te hebben op het gewenste tijdstip. Voor nu alsnog onze oprechte excuses.

Keijzer
14 November 2020
Annette
10 November 2020
A.c
7 November 2020
Rene Valentijn
30 October 2020

Zoals altijd was het weer heerlijk!!

Colinda
29 October 2020
Monike
29 October 2020

Op de afgesproken tijd stond ons eten klaar, dus goed geregeld.

Koeleman
25 October 2020
Zuiderduin
18 October 2020

Besteld via website en betaalt. Gaat erg makkelijk. Duidelijke website. Tijd gekregen en het was ook op tijd klaar.

Sandra Van Rijzen
15 October 2020
Nathalie
4 October 2020

De kaassoufle was waarschijnlijk ontploft, want er zat geen kaas meer in. De Frikadel leek niet goed gegaard. De Patat was top

Reaction from Cafetaria de Linde

Door de drukte is de kwaliteit niet zo goed als altijd, onze excuses hiervoor. Bij uw volgende bezoek kunt u het aangeven en zouden wij het graag voor u willen vergoeden.

M. Valentijn
24 September 2020

Perfect geregeld en bezorgd!

Bader
5 September 2020

Prima en snel afgehandeld. Wij komen hier met plezier, vriendelijk personeel!

Bas
24 August 2020
van der Hulst
21 August 2020

Hoi hoi, Het leek gisteren wel, of dat we oude friet hadden, of dat het vet waarin het gebakken was oud was. De friet was namelijk niet lekker, in plaats van goudgeel had het een rare kleur. Groetjes Angelique

Bart
30 July 2020

Zoals altijd: alles is top!

dennis
27 July 2020

snel makkelijk en overzichtelijk. online bestelt tijd aangegeven en bijna op de minuut af klaar. en top gegeten

Nanc
26 July 2020
Zuiderduin
25 July 2020

Bestelling via internet handig en goed geregeld.

Bloem
24 July 2020

Prima

Touw
12 July 2020
Marieke
10 July 2020
Bart de boer
4 July 2020

zeer goede snackbar waar ze net even dat beetje meer doen, om er voor te zorgen dat je een lekkere maaltijd op tafel zet. Altijd vriendelijk en waarschijnlijk de beste snackbar in de omgeving.

Ma
14 June 2020

Heerlijk gegeten,

Colinda
2 June 2020

Prima in orde,precies op tijd klaar. Altijd lekker bij jullie.

André
1 June 2020

Prima service en goede kwaliteit van de producten. De aangegeven tijd voor het afhalen klopte precies! En dat is prettig i.p.v. dat je nog een half uurtje staat te wachten...

W.Kamerbeek
23 May 2020

Het eten was goed ,niks mis mee. Alleen als je een broodje kroket bestelt,zou ik ook het broodje er bij willen hebben ,dat ontbrak zeg maar . Maar voor de rest Top

Reaction from Cafetaria de Linde

Bedankt voor uw review, we hebben het gelijk aangepast.

Linda
20 May 2020

Top service! De bestelling was keurig op tijd klaar en zoals altijd heerlijk gegeten...

Broer
10 May 2020

Perfecte oplossing..het stond netjes klaar.

Martijn
9 May 2020
De Jong
3 May 2020

Prima gegeten en makkelijk te bestellen op de site!

Edwin
1 May 2020

We hebben online besteld. Het eten was prima en stond keurig op tijd klaar om af te halen. Goede snackbar met vriendelijk personeel.

Vos
29 April 2020

Was prima precies 18:30👍

Fam. Vuijk
24 April 2020

Super service en prima kwaliteit, Ps: een broodje frikandel speciaal met uitjes kun je niet bestellen wel broodje frikandel met saus of losse frikandel speciaal.

Reaction from Cafetaria de Linde

Bedankt voor uw review! We hebben het gelijk aangepast.