Beoordelingen van Cafetaria de Linde Ter Aar

Recente recensies van Cafetaria de Linde Ter Aar

5 sterren na 70 reviews

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik kom hier al sinds mijn jeugd minstens 3 keer per week. Zoals altijd weer subliem!

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Constante kwaliteit. Heerlijk.

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden de maaltijd online besteld met het tijdschema van 18:30 uur. Ik liep om 18:30 uur de zaak binnen en de maaltijden stonden al klaar. Uiteraard waren de maaltijden heerlijk en warm. Compliment voor de gevoerde efficiency.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, weer tiptop in orde. Gewoon lekker 😃

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en fijne bediening.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel en goed geleverd. Kwaliteit is zoals altijd oke!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles oke

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was gewoon prima en stond op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

top service

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Betreft bestelnummer: 69418UHK Vanavond een bestelling gedaan via jullie, deze opgehaald omstreeks 20u50. Echter kom ik er vervolgens thuis achter dat er iets niet bij zit, wat wél besteld was. I.v.m. het tijdstip zijn jullie al lang gesloten, jullie hebben geen emailadres dus vandaar dit bericht op deze manier. Ik zal morgen ook telefonisch contact met jullie hier over op nemen.. Het was namelijk het BELANGRIJKSTE onderdeel van mijn bestelling: Waar is mijn Sundae Chocolade nou heen...?! 😭

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

goed en snel verzorgd

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten! Top service!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer overheerlijk!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Handig om te kunnen bestellen via de website! Was lekker!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Lekker knapperig gebakken, goede kleur. Smakelijk gegeten.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en het was lekker 👌

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd klaar op de tijd die ik aangeef, een vriendelijk woord, service en het belangrijkste; lekker eten!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgt zo, chapeau.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie goed te gebruiken website erg toegankelijk top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig een telefoontje dat mijn bestelling wat eerder klaar was. Zeer smakelijk!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en op de afgesproken tijd klaar om opgehaald te worden. Voor herhaling vatbaar.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en goed verzorgd en warm!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer prima geregeld, was wel een beetje druk met afhalen binnen, dat vondt ik niet zo prettig. En 18:00 afhalen werdt toch nog 18:15

Reactie van Cafetaria de Linde:Bedankt voor uw review! Onze excuses voor het ongemak, we zullen in de toekomst ons best doen om alles beter te regelen en de bestelling gereed te hebben op het gewenste tijdstip. Voor nu alsnog onze oprechte excuses.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk!!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Op de afgesproken tijd stond ons eten klaar, dus goed geregeld.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld via website en betaalt. Gaat erg makkelijk. Duidelijke website. Tijd gekregen en het was ook op tijd klaar.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De kaassoufle was waarschijnlijk ontploft, want er zat geen kaas meer in. De Frikadel leek niet goed gegaard. De Patat was top

Reactie van Cafetaria de Linde:Door de drukte is de kwaliteit niet zo goed als altijd, onze excuses hiervoor. Bij uw volgende bezoek kunt u het aangeven en zouden wij het graag voor u willen vergoeden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect geregeld en bezorgd!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima en snel afgehandeld. Wij komen hier met plezier, vriendelijk personeel!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoi hoi, Het leek gisteren wel, of dat we oude friet hadden, of dat het vet waarin het gebakken was oud was. De friet was namelijk niet lekker, in plaats van goudgeel had het een rare kleur. Groetjes Angelique

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: alles is top!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

snel makkelijk en overzichtelijk. online bestelt tijd aangegeven en bijna op de minuut af klaar. en top gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling via internet handig en goed geregeld.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

zeer goede snackbar waar ze net even dat beetje meer doen, om er voor te zorgen dat je een lekkere maaltijd op tafel zet. Altijd vriendelijk en waarschijnlijk de beste snackbar in de omgeving.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten,

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde,precies op tijd klaar. Altijd lekker bij jullie.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en goede kwaliteit van de producten. De aangegeven tijd voor het afhalen klopte precies! En dat is prettig i.p.v. dat je nog een half uurtje staat te wachten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed ,niks mis mee. Alleen als je een broodje kroket bestelt,zou ik ook het broodje er bij willen hebben ,dat ontbrak zeg maar . Maar voor de rest Top

Reactie van Cafetaria de Linde:Bedankt voor uw review, we hebben het gelijk aangepast.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service! De bestelling was keurig op tijd klaar en zoals altijd heerlijk gegeten...

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte oplossing..het stond netjes klaar.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten en makkelijk te bestellen op de site!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben online besteld. Het eten was prima en stond keurig op tijd klaar om af te halen. Goede snackbar met vriendelijk personeel.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima precies 18:30👍

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service en prima kwaliteit, Ps: een broodje frikandel speciaal met uitjes kun je niet bestellen wel broodje frikandel met saus of losse frikandel speciaal.

Reactie van Cafetaria de Linde:Bedankt voor uw review! We hebben het gelijk aangepast.